040 522 9306

Kolarikorjaukset ja kattavat maalauspalvelut

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Automaalaamo KillerCoating on autojen sekä moottoripyörien maalaukseen erikoistunut automaalaamo. Kauttamme saat monipuoliset palvelut erilaisista maalaustöistä ammattitaidolla toteutettuihin kolarikorjauksiin.

Monipuoliset maalauspalvelut ensiluokkaisin lopputuloksin

Olemme täyden palvelun automaalaamo. Toteutamme autojen ja moottoripyörien maalaukset vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella kokemuksella. Käytämme tekemissämme maalauksissa ainoastaan alan parhaimmistoon kuuluvia tuotteita, jotka taitavan tekijän käsissä takaavat täydellisen lopputuloksen ilman sävyeroja.


Voit tuoda meille ajoneuvosi myös entisöintimaalaukseen tai ylimaalaukseen. Laaja osaamisemme kattaa myös ne kaikista vaativimmatkin hommat! Takaamme kaikille toteuttamillemme töille parhaan mahdollisen laadun ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen. Asiakkaan tarpeen mukaan teemme myös kaikenlaisten muiden esineiden ja laitteiden maalauksia, pohjatöistä aina viimeiseen silaukseen saakka.

Palveluihimme kuuluvat:

  • autojen ja moottoripyörien maalaukset

  • vakuutusyhtiöiden hyväksymät korjaukset

  • kolarikorjaukset ja kolarikorjausmaalaukset

  • lasikuitu- ja muovikorjaukset

  • vaativat entisöinti- ja ylimaalaukset

  • autopeltityöt.

Kolarikorjaukset nopeasti alan ammattilaiselta

Kattaviin palveluihimme kuuluvat myös kolarikorjaukset sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymät korjaukset. Autamme vahinkoasioissa ja teemme vahinkotarkastuksen asiantuntijan täsmällisyydellä. Vahinkojen laajuuden selvittyä laskemme luotettavan arvion työn lopullisista kustannuksista sekä aikataulusta. 


Autosi iällä, merkillä taikka mallilla ei ole merkitystä. Hoidamme korjaukset kuntoon autoon kuin autoon vankalla ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi vaurio. Meille tärkeintä on saada autosi turvallisena takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti!

Automaalaamon ystävälliset ammattilaiset apunasi

Ota yhteyttä palvelevaan automaalaamoomme ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi! Automaalaamo KillerCoating tekee ajoneuvojen maalaukset sekä autojen kolarikorjaukset yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.